"Van binnen voel ik een intens verlangen om mijn fantasiewereld tot werkelijkheid te maken en te delen."

Om de bubbels van het leven op eigen wijze vorm te geven. Dat doe ik zowel door vorm (kostuums) als door beweging (dans).
Ik put mijn inspiratie uit innerlijke beelden en gevoelens. Ik zie een vorm in een flits, die tijdens het hele creatieproces dient als inspiratie.
Soms is het een gevoel: een verlangen naar leven en verbondenheid te voelen. Soms is het alleen een kleur of een beweging die inspiratie geeft.

De kostuums vormen zich spelenderwijs in mijn handen. Ik verzamel de materialen, en ga daarmee spelen zoals een kind met zand een zandkasteel bouwt.

De beweging komt van binnenuit, het is een gevoel dat zich moeilijk met woorden laat vangen, maar de beweging en dans spreken voor zich. Elke figuur of act heeft zijn eigen energie en vanuit deze energie ontstaat de beweging.
De ene act is zacht, de andere meer vlammend of juist vloeiend.
Tijdens het dansen gebruik ik ook kernwoorden; zoals licht, ontvangen, liefde, expansie....

De kracht van beweging en dans kan mij heel diep raken en ik voel wat voor een intense werking dat heeft op mijn hele zijn.
Deze kracht geeft mij een gevoel van ontroering, geraakt zijn en verbondenheid. Dat gevoel ontroert mij zo, dat ik het met iedereen delen wil.
Alsof ik dan meteen in de kern van het leven ben.
De kern, het hart waar iedereen elkaar begrijpt en liefheeft.

Elke act en figuur heeft een eigen boodschap en een achtergrond.
Het is alsof iedere figuur een mythe met zich meedraagt.
Zo gaat de act Phaedra over de verbinding tussenhemel en aarde.De act Soraya over passie en verleiding en de vreugde om hier op aarde te zijn.
Silfira over de kwetsbaarheid en daarin de kracht van het zijn, en Laguna over de flow van het leven.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Zie daarvoor de contactgegevens.