Reacties van onze klanten

"alles is prima verlopen, het weer was super en de act ‚schoonheid in goud’ paste inderdaad perfect bij de locatie. Heel mooie act, de muziek erbij maakte het echt af. Ik heb een paar keer Cirque du Soleil horen vallen :-). Ik vond het super!"

reclameburo Phobos & Actor

Voor een groot diner met internationale gasten van Shell International mochten wij (Co solo producties BV) het entertainment en de aankleding verzorgen in het scheepvaart museum in Amsterdam. Wij hadden als thema “The Golden Age”uitgekozen en daar paste de act “Nektar” perfect in. Op een zeer elegante wijze bewogen zij zich als gouden leidraad door de ruimte. Hun kostuums en muziek perfect passend in het thema. Van onze klant kregen wij alleen maar lovende feedback. Het was precies wat het moest zijn. Elegant, chique en niet té overheersend.

Mila Woudenberg,
Cosolo Produkties BV.

'Dank jullie wel voor het prachtige optreden.
Iedereen was razend enthousiast. De prachtige kostuums en sierlijke bewegingen waren een streling voor het oog'

Anja de Rijk,
OSinIT uitreiking EVON award.

'De shows hadden een rustgevend en vredig effect op het publiek, waardoor zij zeer ontvankelijk waren voor de boodschap. Aan de choreografie en de kostuums was zeer veel zorg en aandacht besteed.
De hele show raakte ons hart en het hart van het publiek. Het evenement was een groot succes!'

Nancy Sleutel

Beste Iris,
Jij bedankt om te komen. Het was adembenemend!
We vonden het fantastisch. Nogmaals bedankt!

Tessa
Radbout Universiteit Nijmegen

We hebben heel veel positieve reactie’s gekregen en ik vond het zelf prachtig…..
Met vriendelijke groet,

Sandra Harsveldt
Beleidsmedewerker De Lange Wei

Nog een beetje euforisch geniet ik van vanmorgen. Het is een prachtige opening geworden en alles wat ik er van gehoopt had. En dat kwam voor een heel belangrijk deel door jullie inbreng. Het idee is prachtig uitgevoerd en Iris heeft heel mooi gedanst. Vanaf het begin was het aangenaam en professioneel. Nogmaals hartelijk dank.
Vriendelijke groet,

Arie,
gemeente Zeist

Beste John, Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het schitterend onthaal. De 4 mensen hebben stuk voor stuk hun rol perfect gespeeld. Al onze gasten waren onder de indruk.
Dank hiervoor.

John Goeman Events

Beste Iris,
Allereerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor de geweldige optredens van gisteren bij de doop van de Deep Helder in IJmuiden. Ik heb van vele zijden alleen maar positieve reacties mogen ontvangen en velen waren zeer onder de indruk van jullie performance.
Wij kijken terug op een hele geslaagde dag, waarvoor nogmaals dank voor jullie bijdrage hieraan.
Met vriendelijke groet,

Diana Penders
Event Planner voor Seamar Subsea B.V.

Lieve Inge en Iris,
Dank voor jullie prachtige show tijdens onze Rotary cultuuravond, die tevens de afsluiting was van het allereerste Limburgs Jeugd Piano Concours. Jullie show was adembenemend! Niet alleen voor de honderden Rotarians in de zaal, maar ook voor de winnaars van het concours en hun ouders die in de Ooleander in Roermond aanwezig waren. De combinatie tussen jullie optredens en die van de winnaars van het pianoconcours was een prachtige afsluiting van een schitterende dag. Met zang, poëzie, fabelachtige kostuums en artistieke show elementen hebben jullie ons een belevenis gegeven.

Wij wensen jullie nog veel succes,
met vriendelijke groeten namens
Rotary Club Roermond Maas en Roer Agnes van Dijk-Lengyel artistieke leider Limburgs Jeugd Piano Concours